måndag 1 oktober 2012

"man får ju inte kritisera islam..."

I skuggan av ikeakataloger och böneutrop kommer kommentarsfältherrarnas gnälliga rädsla. "man får ju inte kritisera islam för då blir man kallad rasist i det här landet tyvärr". SNÄLLA! Det enda folk gör är fan att kritisera islam. Utan faktagrund, utan tillräcklig sådan i alla fall. De drar alla muslimska länder över en kam, som om iran och saudiarabien vore samma land, och de hävdar envetet likt getter att hedersmord är en muslimsk företeelse. De skriker också om muslimers kvinnosyn utan att tänka på hur de själva pratar om kvinnor. De enda kvinnorna de bryr sig om är för övrigt svenska kvinnor, eller "våra kvinnor" som om de vore boskap.

Hursom. Det kritiseras islam så det bara skvätter om det på nätet. Sägs saker som "nu blire å ta fram hagelgeväret" (mot dem de kallar terrorister...) Alla rasistiska, intoleranta kommentarer försvaras med "man får ju inte kritisera islam". Nej. Du kanske ska ta och hålla käft om saker du inte vet nåt om. Och nej, du kanske inte är rasist men du sa nåt jävligt rasistiskt.

Det man inte får göra däremot, verkar vara att tro på allah, eller försvara islam. För då, jävlar vad du får höra skit. Och säger du emot har du förlorat direkt "för man får ju inte kritisera islam". Kritisera din avföring i stället

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar